Påskeferie-status vol. 2

april 17, 2017 at 16:38

Kanelsnegl, kaffe, vindueskarm

Træning

Frank i toget

Gulerodskage

Grøn smoothie

Frank, Social Foodies, is

For en række fridage jeg ikke havde nogle særlige planer for, synes jeg nu, at dagene er blevet fyldt nemt og godt.

 

Fredag formiddag havde jeg egentlig en brunchaftale med en gammel veninde, men efter jeg havde slebet mit trætte korpus ud af sengen, hoppede i tøj, kommet lidt makeup i ansigtet og var på vej ud med Frank, tikkede en sms ind om, at hun havde sovet over sig, havde tømmermænd og ville høre om vi kunne rykke aftalen til kl. 11. Mens jeg var ude med Frank blev kl. 11 så til kl. 12, og kl. 11.30 var hun blevet dårlig og vi aflyste helt for den dag. I mellemtiden havde jeg heldigvis gået forbi bageren efter en bolle og snegl, spist begge i min vindueskarm og var gået tilbage i seng, fordi jeg stadig følte mig træt og halvskidt.

 

Efter en tiltrængt lur og lidt Netflix hev jeg mig selv op ad sengen, ud med dyret igen og derefter op på cyklen mod Christianshavn og min yndlings O. Vejret var ikke imponerende, men vi gik alligevel ud på en gåtur langs voldene og over 2 timer senere var vi hjemme igen. O fiksede lækker aftensmad til os, mens jeg bladrede i det nyeste Eurowoman og snakkede med hende fra køkkenet. Pludselig var klokken 22.30 og det var på tide at cykle hjem mod Vesterbro og tage dyret på sin aftenlufter inden sengetid.

 

Lørdag troede jeg oprindeligt, at jeg skulle til housewarming i en venindes nye hus nord på, men det blev lavet til eftermiddagshygge i stedet. Men først efter morgenlufter i megaregnvejr, tur i fitten i fortsat regnvejr, en times DanceFit, dernæst hjem i regnvejr, pakke taske og dyr og endnu en gang ud i regnvejr og mod toget. Frem kom jeg, lige hurtigt forbi Slottet og sætte mine ting, inden jeg blev hentet af min veninde, da jeg ingen af bilerne var hjemme. Efter adskillige timers hygge i det nye hus med hjemmebagt gulerodskage (min favorit!), blev jeg kørt hjem til Slottet igen og blev kort derefter hentet igen. Denne gang af min grandfætter, der tog mig med op til sine forældres hus, hvor mine to grandkusiner havde lavet mad til os alle. Efter fiskefrikadeller og opturssalat, hoppede pigerne i spaen ude i haven (sådan en vil jeg også have!), og da klokken igen var blevet mange, blev jeg igen kørt hjem til Slottet og hoppede på hovedet i seng.

 

Søndag formiddag så jeg mit snit til at klemme Frank og mig ind på bagsædet og med til København med mine forældres påskegæster, der skulle flyve hjem, så jeg undgik tog (og ekstra togskift pga. sporarbejde) hjem. Det var egentlig ikke min plan at tage tidligt hjem, men da jeg sad i min vindueskarm med mine grønne smoothie og ventede på mit vasketøj skulle blive færdigt, var jeg godt tilfreds med beslutningen. Bedst som jeg havde hentet alt mit vasketøj hjem fra vaskeriet i gaden, kom kusine A forbi til kombineret is- og gåtur til Social Foodies. Påskevejret gav os endeligt lidt solskin og som vi sad på Frederiksberg Allé og spiste årets første is med solen på næsen var det svært ikke at føle sig godt tilfreds. Der skal ikke så meget til, når det kommer til stykket.

 

Vi tullede hjem, så Blachman, eller det vil sige, kusine A så ingenting, som dengang i New York, hvor jeg så John Legend og hun ikke så noget, haha! Lidt spontant besluttede vi os for lige at strække daten lidt længere og lave lidt aftensmad sammen. Vi fik kreeret et veggiefeast med linsedeller, sweet potato fries, bønnehummus, salat og godt med dressing, kusine As specialitet, dip-dronningen kalder jeg hende. Som med alle andre aftener i min påskeferie fløj tiden afsted, og som kusine A skulle til og hjem fulgte Frank og jeg hende hjem. Hurra for, at hun bor så tæt på!

 

Det bringer mig til påskeferiens allersidste dag, nemlig i dag, hvor Frank og jeg startede dagen med en gåtur og så hjem og spise lidt morgenmad inden 1,5 times Girly Hip-Hop event i Fitness World. Jeg havde fået lokket både kusine A og O med, og selvom instruktøren kom en halv time for sent (!), var det sjov og hård træning som sidste gang. O og jeg supplerede dog lidt med både step, powerwalk og løb og jeg får 100% ondt i benene i morgen, men jeg elsker at træne med den pige. Hun forstår lige at presse mig lidt mere, mens det altid er sjovt. Jeg glæder mig selvsagt til hun også flytter tæt på senere på året!

 

Nu lakker påskeferien mod enden og der er kun et at gøre – suge det allersidste rarhed ud af dagen. Planen hedder pt bage chiafrøboller (dejen satte jeg over efter træning, mens jeg stadig var træningshøj, nu er jeg mest post-træningstræt og stivbenet), gå eftermiddagstur, tage et varmt bad, lave en stor kop te og enten læse lidt i min bog eller se det nyeste afsnit SKAM. Det skal nok blive godt.

 

Og hey – i morgen venter starten på en kun fire dages lang arbejdsuge! Jeg håber, at jeres sidste påskeferie(aften)dag også er rar! ?