Mama-træning level 100

april 5, 2017 at 21:05

Mama training

I går eftermiddag fik jeg besøg af en af mine absolut yndlingsmennesker og ditto baby, hvilket var utrolig tiltrængt for vi havde ikke set hinanden i en hel måned. Solen skinnede, kirsebærtræerne var sprunget ud og Vesterbro var ekstra forårsflot, så vi besluttede os for at gå en tur og finde noget koldt at drikke. Med barnevognen i en hånd og min iskaffe i den anden, tullede vi rundt i mit hood og blev opdateret på verdenssituationen. Eller så meget det nu er muligt med en kun semi-sovende baby i vognen.

 

Babyen manglede efter morens udsagn en forårsjakke, og selvsamme mor sorte t-shirts, så vi fortsatte turen ud til Fisketorvet for at ose. Et par røde shorts, en sej skjorte og en kasket med øre senere, havde vi ikke fundet nogen af de egentlig ting på listen, men babyen var blevet et sommersæt rigere. Moren forløb naturens gang og besluttede sig for, at den glade baby skulle have en flaske, mens han inden han ikke var det længere, så vi camperede midt imellem nogle lænestole midt på Fisketorvet, hvor jeg fik lov at give babyen sin eftermiddagstår og så ind i babyloungen for at få en ren ble. Det er altså noget andet at shoppe med en baby, haha!

 

Jeg insisterede på at styre barnevognen og synes ellers selv, at jeg var ret god til at manøvrere barnevognen, men på vej ud af Bahne, havde jeg nær taget hele alarmsystemet med i farten. Det viser sig, at der er en god grund til, at alle i byen har de mindre kombivogne. Det er filme svært at komme rundt i butikkerne med en real size karet. Note til fremtiden!

 

Tilbage hos Frank, var dyret helt oppe og køre over den søde baby og ville åh så gerne dele sin foderdimmer med ham. Det var måske det allersødeste nogensinde. I hele verden.

 

Efter lidt bonding tid mellem hund og baby, besluttede vi os for at pakke babyen sammen igen og trille ned i Kødbyen og finde et sted at spise, inden de skulle med toget hjem igen. Med en barnevogn på slæbt og semi-sovende baby, endte vi med at sidde udenfor at spise tacos, hvilket var en anelse til den kolde side, men altså, chilien holdte om ikke andet vores munde godt varme.

 

Det var ikke fordi vi præsterede meget på de timer vi tilbragte sammen, men med en 6 måneder gammel baby med krudt bagi, var der knapt et stille øjeblik hele eftermiddagen og aftenen.

 

Mellem at manøvrere kaffe og barnevogn, give flaske i et storcenter, shoppe med en baby på armen og bare lokalisere en babylounge, nåede jeg til level 100 i min mama-træning. Hold nu op, jeg synes, at den baby er for skøn, men jeg gik dødskold på sofaen efter aftenturen med Frank af ren og skær træthed.