Små ting

marts 20, 2017 at 14:28

Kiss me, I'm sweet

{Verdens skønneste blåfarve og en fin gammel clementinkasse}

 

Efter min mini-søndagsnedsmeltning i går har jeg behov for at genetablere et selvbillede af mig selv som værende ok rationel og ikke helt fra snøvsen, så i stedet for at gå mere ind til tankekriller, min pigehjerne og reaktionsmønstre (om ikke andet for nu, kan ikke love, at jeg er helt færdig med at fundere over den sag), har jeg behov for at fokusere på noget jeg har forsømt på bloggen de seneste tid, nemlig små ting-indlægget.

 

Små ting lever nu egentlig i bedste velgående på min Instagram, men i dag synes jeg også, at den sidste uge små øjeblikke skal deles her på adressen.

Magstræde

{Fine Magstræde, hvor jeg føler mig ekstra heldig at cykle ind til i solskinsvejr}

Kaffe, coffee

{Weekendens første kop kaffe i godt selskab på RIST}

Grand, Moonlight

{Bif-date med den mindste i Grand}

Ranukler, blomster, forår

{Ranunkelsæsonen, hvad mere har man brug for?}

Kathrine og Frank

{Hvem kan stå for det blik?}

Flødeboller in the making

{Hindbærskum til flødeboller in the making}

Approved by unicorns, t-shirt, snapchat, enhjørning

{Når nogen kender en godt}