Mit unicorn squad♡

marts 22, 2017 at 07:51

Unicorn Squad, enhjørning

Okay, så tirsdag kom og gik uden jeg brændte (yderligere) sammen og tog action på nogle af mine impulser. Jeg lader den ligge. For nu. Og selvom jeg flere gange har tænkt, at fortællingen om potentialet ikke bør få mere liv, så er der lige endnu en. Egentlig handler den slet ikke om ham, men om noget meget vigtigere og meget større, nemlig verdens bedste piger.

 

Inden min første date med ham, der viste sig ikke at kunne leve op til sit potentielle potentiale, fløj der mange beskeder om stort og småt i begge retninger og alverdens underfundigheder blev vendt. For eksempel: Hvad er den kvindelige variant af bromance? Det mente han slet ikke fandtes, det var særligt for mænd, påstod han, men den godtog jeg ikke og googlede mig frem til, at det altså hedder ‘womanance’. Totalt dårligt ord og sikkert også derfor ingen af os havde hørt om det før. Jeg blev lidt slukøret, jeg vidste jo, at det bånd i allerhøjeste grad også findes mellem piger og det burde da også have et fedt navn.

 

Jeg kom frem til, at nu jeg ikke kunne opstøve et tilfredsstillende ord for bromance til piger, så måtte jeg tage til takke med squad. Som jeg skrev, hvis Taylor Swift har det, vil jeg også have det.

 

Indtil i sidste uge havde jeg ikke skænket den del af korrespondancen yderligere tanke, men så kom der et tegn dumpende ned fra himlen. Lige der midt i H&M på Fisketorvet. Herrens veje er som bekendt uransagelige, er det ikke sådan man siger? Og når jeg siger man, mener jeg, dem der har skrevet Biblen. For der i accessories-afdelingen hang det mest perfekte stryg-selv-(ryg)mærke med ordene ‘Unicorn Squad’.

 

Det var netop det ord jeg manglede i mit liv. Ja, og dertilhørende rygmærke naturligvis, som jeg virkelig fortryder nu jeg ikke købte!

 

For når en fyr tilkendegiver, at han altså ikke helt synes, at du er sød/nice/lækker/sjov/hurtig nok til, at han rigtig gider bruge mere tid på dig, så er det her det magiske pigebånd for alvor kommer til sin ret. Søde piger i min omgangskreds har kommet med opmuntrende ord og velplacerede lorte-emojis og gavmildt delt ud af netop den fine, fine venindekærlighed. Hold nu op, hvor jeg holder af hver og én!

 

Mit unicorn squad♡