25 mentale kladder

marts 13, 2017 at 07:52

napchat, søvnløs, træt

Jeg har i skrivende stund omkring 25 forskellige blogkladder florerende rundt i mine tankebaner. Men jeg er overtræt, har slet ikke sovet nok eller i streg (damn you Youtube!). Jeg er derfor ude af stand til at formulere flere sammenhængende sætninger i streg, hvilket ikke er optimalt, da jeg lever af at være tekstforfatter, men jeg satser kraftigt på, at det kun gør sig gældende i forhold til tankemylderet i mit hoved, og ikke verden udenfor. Hvorom alting er, så skal nogle af tankerne nok udmønte sig i blogindlæg af en art på et tidspunkt. Nok ikke 25 styks dog.

 

For nu vil jeg fokusere på min lange to-do liste foran mig og sørge for, at min kaffekop er godt fyldt op hele dagen. Jeg vender tilbage, når nogle af mine tanker nedfælder sig til hele sætninger med semantisk relevans.