Weekendlisten

februar 17, 2017 at 08:26

Franske anemoner

Jeg er øjensynligt besat af lister for tiden. Næste alle mine WordPress-kladder er en eller anden form for liste, haha! Jeg skal nok prøve at forny mig snart, men indtil da, så håber jeg, at I kan klare endnu en liste, nemlig weekendlisten.

 

Jeg hader som bekendt, når en dag eller weekend føles spildt, når jeg ikke får nået det jeg gerne ville, eller nydt aktivt at vælge alt fra. Derfor laver jeg med jævne mellemrum en liste, nogle gange herinde, nogle gange på papir og andre gange bare i mit hoved, med de ting jeg gerne vil have min weekend skal indeholde. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at strege et punkt ud. Jeg har dog ikke planer om en lang og kedelig to-do, men snarere en rar én fyldt med de ting som vil give mig overskud og glæde til den kommende uge. Here goes.

 

I denne weekend vil jeg:

  • lave mig en dark’n’stormy og se en pigefilm på sofaen.
  • gå en lang tur med Frank og nyde at vejret er dejligt forårsmildt.
  • morgentræne med næstennaboen efterfulgt af god morgenmad et sted.
  • lægge en træningsplan for den kommende uge, nu samtlige planer røg ud af vinduet i denne.
  • sætte højt musik på og vaske mine gulve.
  • købe den seje reol jeg har forelsket mig i fra DANSK og rykke lidt rundt derhjemme.
  • måske bage fastelavnsboller og gemme nogle til mine kolleger mandag.
  • bage ekstra meget af denne her pizza og komme lidt i fryseren.
  • ringe til en veninde jeg ikke har talt med længe og catche up.
  • købe tulipaner, ranunkler eller franske anemoner, eller alle tre, og sætte små buketter rundt omkring.

 

Hvad er der på din weekendliste?