Den type jeg (åbenbart) altid falder for

februar 22, 2017 at 08:34

Sort buksedragt

Hvis man stillede de fyre op på række, som jeg har syntes har været søde i årenes løb (skræmmende tanke i øvrigt) vil du nok ikke være i stand til at identificere en type. I hvert fald ikke på udseende. Jeg har ikke en type-type. Eller det vil sige, jeg kunne nemt opremse en lang liste adjektiver, som jeg vil synes var enormt lækkert, hvis en fyr levede op til dem, men det er måske mere ‘den perfekte mand’-kind of list end faktiske kravspecifikationer og/eller nogle der nogensinde er blevet opfyldt til fulde, haha!

 

Selvom de ikke ville ligne hinanden udseendemæssigt, så er det gået op for mig, at der alligevel er et gennemgående træk, som jeg (åbenbart) falder for igen og igen. Og det er altså på trods af, at jeg ville putte selvsamme træk på en minusliste. Altså hvis jeg var typen der havde sådan en.

 

Det er som sådan ikke engang et personlighedstræk, men deres placering i søskendeflokken; De er lillebrødre. De er lidt kække, tilsyneladende ret så glade for dem selv, flabede og en smule øretæveindbydende.

 

Det er min type. Åh altså.

 

Hvad er sandsynligheden for, at det først går op for mig som 31-årig?