Tillykke med jeres baby-gavekurv

januar 10, 2017 at 09:08

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy, champagne

Gavekurv, Baby boy

Da to af mine yndlingsmennesker blev forældre til en smuk dreng, havde jeg endnu ikke besluttet mig for, hvad baby og forældre skulle have i ‘Velkommen til verden’-gave. Kønnet skulle være en overraskelse, jeg troede som bekendt det blev en pige, så det var heldigt, at jeg ikke havde besluttet mig på forhånd.

 

Fødslen og babys start på livet skulle vise sig at blive langt mere turbulent og overvældende end forventet, og i timerne, hvor jeg ventede på at kunne cykle ud og besøge dem, kunne jeg slet ikke finde ro. Så jeg gik i overdrive, som min hjerte har for vane at gøre, og satte mig for at sammensætte en gavekurv til dem med alverdens ting, som jeg tænkte de ville kunne få brug for i deres indlæggelse på neonatalafdelingen – og bagefter.

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy

Gavekurvens indhold:

Nybagte cookies til de nybagte forældre

En mellemstørrelse Moët & Chandon champagne + plastikglas

Blåt glimmerpap

Glasbeholder med blåbærslikkepinde

En pakke plastre med dyremotiver

Lyseblå konvolutter

En blå mappe med elastik

Blåt gavebånd

Lyseblå porcelænsbeholder

En lille blok

Nøddemix fra Kims

Blå blyant og to-do-liste

Muffinspapirsforme i blå

Blok med hyggeligt dyremotiv

Vanity Fair fra fødselsdagsmåneden oktober (og morens idol Bruce Springsteen)

Blåprikkede servietter

Mentos

Blåbærdrik x 2 (Get it? Blå-bærdrik?)

Lyseblåt hyldepapir med fine hunde

Et personligt kort til baby, et til faren og et til moren

 

Derudover en rund æske og et blåternet viskestykke til bunden af gavekurven. Alt er købt i Søstrene Grene, på nær champagnen, glassene, nøddemix og mentos som jeg købte i Føtex. Jeg havde også købt en lille fin vase og nogle seje blå blomster, men blomster er ikke tilladte på neo, så de blev hjemme hos mig selv.

 

Temaet var (naturligvis) blåt og indholdet skulle alt være lidt praktisk til under indlæggelsen (mappe, blok, blyant), lidt snacks (Nøddemix, mentos, cookies med mini skumfiduser, chokolade og nødder og blåbærdrik), forskellige sjove husholdningsting i blå til når de kom hjem (glimmerpap, kuverter, muffinsforme, servietter) og ikke mindst en flaske champagne og plastikglas fordi jeg synes det var så ærgerligt, at oplevelsen ikke blev som håbet og de slet ikke havde fået mulighed for at fejre, at de var blevet forældre. Så jeg tænkte, at hvis de havde brug for et lille glas (og måske bare en tår til moren), mens de stadig var indlagt, så skulle der også være glas med.

 

Fordi jeg vidste, at de ikke ville komme hjem lige med det samme, bagte jeg ekstra mange cookies, så der også var nogle ekstra poser til sygeplejerskerne og lægerne på deres afdeling.Det er godt nok et sejt og krævende job at redde små babyer, så jeg tænkte, at folk der arbejder på neo også godt kunne få brug for en cookie, og de faldt heldigvis i god jord. En bad endda om opskriften, så tippet er hermed givet videre.

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy

Gavekurv, Baby boy