Store og små nytårsforsæt for 2017

januar 14, 2017 at 15:04

Nytår, nytårsforsæt​Der er altså bare noget magisk over et nyt år, helt frisk, ubrugt og fyldt af muligheder. Jeg er med på, at langt de fleste folks nytårsforsæt aldrig bliver gennemført, men intentionen er jo god. Fyldt med optimisme og gode ønsker for fremtiden. Hvis du har intentionen om at løbe hurtigere, spise sundere, danse vildere, så er det vel altid bedre end ikke engang at gide at forsøge at lave om på dårlige vaner eller tilføje nye gode.

 

Gode intentioner skal man i hvert fald ikke kimse af, synes jeg, og dem har jeg flere af, for 2017 og generelt. Årsskiftet er bare en god anledning til at sætte lidt mål for mig selv. Der er utrolig mange punkter, hvor jeg godt kunne forbedres lidt, haha.

 

I 2017 vil jeg gerne:

– sige mere ja.

– tage imod nye muligheder og oplevelser.

– bruge mindre tid på at overtænke og overanalysere.

– træne mig til at kunne bukke forover og nå mine tæer.

– invitere til flere vaffel-komsamner.

– finde en måde at styre mit sukkerindtag bedre.

– huske på, hvor godt det føles at få brugt min krop regelmæssigt.

– tage en ny, ukendt (og potentielt skræmmende) fitnesstime mindst en gang om måneden.

– prøve at klatre.

– stoppe med at bruge deodorant med aluminium i.

– give flere komplimenter og mere ros.

– prioritere oplevelser over ting.

– realisere en drømmerejse til varmere himmelstrøg.

– få lavet min gallerivæg i min stue.