Fortsat godt (kosmisk) karma for 2017

januar 24, 2017 at 08:20

Virgo Ekaterina Koroleva, jomfru, stjernetegn

Billedet er af kunstneren Ekaterina Koroleva, som også har lavet denne smukke pige, der bor hjemme hos mig.

 

Jeg ved ikke helt om jeg som sådan tror på stjernetegn, horoskoper og alt det der, men lidt gør jeg nok alligevel. Eller jeg vil gerne lidt. Jeg er altid nødt til lige at læse den super generiske, mega generelle beskrivelse af mit stjernetegns måned, hvis jeg får fingrene i et dameblad. Oftest ryster jeg bare på hovedet og griner lidt af, hvor lidt der egentlig står og hvor mange situationer beskrivelsen kunne passe på.

 

Men forleden morgen vågnede jeg pludseligt og fik lyst til at google, hvordan 2017 skulle blive for jomfruen. Jeg kom naturligvis ind på en hjemmeside for et dameblad som det første, men beskrivelsen af jomfruens 2017 var så rar, at jeg cyklede helt opløftet på job. Derinde fortalte jeg min gode kollega, som helt sikkert tror på astrologi, om mit horoskop. Ikke mange timer efter tikkede der en mail ind med mit personlige horoskop for 2017. Hun har mine fødselsoplysninger on hand, haha!

 

Det var helt sindssygt! Det var spækket med gode forudsigelser for året. Det var ikke tilfældet for 2016, hvor det var noget a la ‘ja, de her måneder bliver udfordrende for dig’, ‘penge får du ikke flere af’, ‘kærlighed? Naah, det skal du ikke regne med’. Sådan lidt det bliver et under gennemsnitligt år for dig. Men 2017, nej, det er en anden snak.

 

Helt seriøst, prøv lige at læs det her.

 

“Her er tale om en meget behagelig påvirkning, selvom du måske ikke mærker den særlig tydeligt. Men hvis du ved, at den er på vej, så kan du sørge for at komme til at handle på nogle fordelagtige måder i denne periode. Du må imidlertid selv tage initiativet, hvilket du måske ikke har særlig stor lyst til, for en af effekterne af denne energi kan være, at den gør dig behageligt uambitiøs. Du kan have svært ved at sparke dig selv bagi og komme ud af starthullerne. Derfor er perioden velegnet til en afslappende ferie eller en tilsvarende form for fornøjelse, som ikke kræver den store energiudfoldelse.

 

Denne påvirkning begunstiger dine romantiske og øvrige forhold, for du er i højere grad end ellers i stand til at udstråle varme og venlighed. Du føler dig tiltrukket af andre mennesker, og de føler sig tiltrukket af dig. Sommetider kan påvirkningen antyde starten på et dybere kærlighedsforhold. Og i hvert fald vil du have lyst til at flirte og omgås mennesker med samme tilbøjelighed. Skal du gøre et godt indtryk på en eller anden, så er tiden inde nu. Du er i langt højere grad end ellers i stand til at fornemme de finere nuancer i kontakten, og det vil hjælpe dig med at foretage de rigtige træk. Desuden er dine følelser overfor andre mennesker fuldkommen oprigtige, og det vil blive påskønnet og respekteret.

 

(…) Økonomien forløber som regel gnidningsfrit i denne periode. Der kan uventet tilflyde dig penge, og skulle dette ske, vil du sandsynligvis være fristet til at bruge dem til pjank. Følg din samvittighed!”.

 

Altså, jeg er med på, at det ikke er en absolut sandhed, men hvis det bare passer en lille smule, så er jeg pænt tilfreds for nu.