Små ting

december 19, 2016 at 20:23

Den mindste

{Fjollerier med den mindste}

 

Sikke en uge! Jeg bliver helt træt bare af at tænke tilbage på den. Mandag tog jeg til Lyngby og sagde farvel til en sød baby og sin mor, fordi moren og faren har besluttet at de skal flytte til Aarhus. Øv!

 

Tirsdag skulle jeg nå tusindmillioner praktiske ting, pakkede gaver ind og pakkede til Stockholm. Onsdag morgen alt alt for tidligt, luftede jeg dyret og drog mod lufthavnen sammen med min næstennabo/kollega og fløj til Stockholm sammen resten af københavnerkontoret. Møder, oplæg fra direktøren, julemiddag, en tur i teatret og se Phantom of the Opera (desværre på svensk, ikke overraskende dog) og så et par øl inden sengetid. Torsdag morgen var der flere møder inden turen igen gik hjem og kl. 19 var jeg hjemme hos Frank til aftentur og putning.

 

Fredag tog jeg direkte fra job et tog på landet til en anden sød baby og ditto mor til hygge. Den følgende morgen inviterede forældrene mig på brunch efterfulgt af lidt lørdagsshopping, inden jeg ingen tog mod København. Søndag var jeg igen med et tog, denne gang nord på, til den mindste fødselsdagsbrunch for familien. Hjemme igen på Vesterbro, kom min grandkusine O forbi til en gåtur og en kop te. Kl. 19 lå jeg på min sofa og mindede mig selv om, at jeg kun har tre (nu to) arbejdsdage i denne uge.

 

Countdown til juleferie 2 dage!

Frank

{Det her fjæs altså}

Baby Vincent

{På gensyn til denne her søde fidus}

Juletræ i Stockholm

{Julestemning på kajen i Stockholm}

Phantom of the Opera

{Et flot, omend svensk, opsætning af Phantom of the Opera}

Chokladkoppen i Stockholm

{En lille perle i Stockholm}

Saffranbulla og glögg

{Saffransbullar og glögg på Chokladkoppen}

Julelys i Skydebanegade

{Fine julelys på Vesterbro}

Baby Julian

{Flot bagsædeselfie af baby og onkel}