Små ting

december 12, 2016 at 16:57

Frank og mopsemåtten

{Frank og vores adventsgave/nye julemåtte}

 

Min stedmor har hygget sig gevaldigt denne jul med (advents)gaver i mopsetema. Faktisk fik jeg allerede til min fødselsdag en kop med en mops og en julekugle med en mops. Indtil videre har dette års adventsgaver bragt en julemopsemåtte med sig, som Frank elsker, og et par strømper med mopser med tophat på.

 

December er allerede i fuld sving, og de vidner ugens små ting også om. Jeg har haft travlt (og til tider lige rigeligt travlt), dog har det heldigvis også været med hyggelige juleaktiviter, som en tur i Tivoli og klippe julepynt med min stedmor.

 

Denne uge er allerede skudt hårdt i gang og den indeholder et par dage i Stockholm med julemiddag (og møder) og to babyvisit hos mine to yndlingsbabyer og deres mødre.
Jul i Tivoli 2016

{Årlig Tivoli-juletur med den ældste}

Risengrød

{Endnu en fast juletradition – risengrød}

Juleklippeklister

{Juleklippeklister}

3. søndag i advent

{3. søndag i advent og fuld gang i adventskransen}

Ludwig og Frank

{De her to tiggeprinser}