Den mindste♡

december 23, 2016 at 09:07

Bror og søster

I dag er fylder min søde, sjove, fjollede, larmende, ildelugtende, hjælpsomme, irriterende, provokerende, tossede og dejlige lillebror, herinde bedre kendt som den mindste, 18 år!

 

18 år!! Det lyder jo helt vanvittigt. Med 13 år og 3 måneder imellem os har han altid været min baby – uanset alder. Vi ligner hinanden allermest af alle mine søskende, både af udseende og personlighed, og opfører os til tider som pseudo-tvillinger, til trods for, at der altså er 13 år mellem os, vi er hvert vores køn og kun deler halv arvemasse.

 

Der er få der kan få mig til at skraldgrine som ham, oftest af små ting, som ingen andre ved bordet hører eller ser. Han er et af mine absolut yndlingsmennesker at hænge ud med og jeg håber, at vi altid vil kaste os ud i nye køkkenprojekter uden at have læst opskriften igennem først (okay, måske kan vi godt tåle at ændre os på det punkt), tage billeder sammen, høre teenagemusik og danse fjollet, se serier på Netflix, teste nye issteder, gå ture med hundene og lege flyvemaskine i sofaen, mens alle andre sidder og spiser brunch.

 

Jeg er så lykkelig for, at det netop var ham der kom ud lillejuleaften for 18 år siden! ♡