De 10 mest læste blogindlæg i 2016

december 30, 2016 at 10:14

Jul i Tivoli 2016

Slut december er sæson for tilbageblik, tanker om året der gik og håb for det der skal komme. Jeg elsker selv at læse den type indlæg på andre blogs, så I skal ikke snydes herinde heller.

 

Jeg har kigget min Google Analytics igennem og fundet frem til de 10 mest populære indlæg på bloggen i 2016. Jeg blev faktisk en smule overrasket over nogle af de indlæg der har sneget sig ind blandt de 10 blogindlæg. Andre er jeg knap så overrasket over.

 

Alt i alt kan jeg konkludere, at I er glade for at læse om babyer (både i maven, uden for maven og dem der drømmes om) og bryllupper, men der er altså også nogle juleglade læsere derude, der har fået 4 bud på fine adventskranse ind på 5. pladsen, ha!

Julie og Marcs bryllup, toastmaster

10. Toastmaster 101

 

Efter min toastmastertjans til min gode venindes bryllup i maj delte jeg mine (og min toastmastergurus) bedste tips til andre toastmastere.

Snapchat

9. Total nedsmeltning

 

Jeg er sikker på, at min søster er skyld i, at dette indlæg overhovedet er kommet på listen over mest læste indlæg! Det er sikkert hende selv der har klikket sig derind igen og igen for at læse om min nedsmeltning. Hun synes nemlig, at indlægget (og episoden) er så sjov, at hun har genfortalt historien til alle der vil vente på, at hun blive færdig med at grine, så man kan forstå, hvad hun siger. Hun er tosset!

Ystad Saltsjöbaden

8. Turen går til Ystad Sjalsöbad

 

Jeg er lidt overrasket over, at min tur til Ystad Sjalsöbad er kommet med på listen, men omvendt var det også virkelig et dejlig sted og det var en skøn tur, så jeg kan måske godt forstå, hvis nogen har måtte bestille en overnatning til dem selv efter at have set billederne derfra.

Baby

7. Om at være klar uden livet er klart

 

I 2016 har babyer fyldt meget. Blandt mine veninder, kollegere og i mit hoved. Årets 7. mest læste indlæg handler om mine personlige babytanker og overvejelser.

P.S. Jeg har mødt ham jeg skal giftes med, mellem veninder, sms

6. P.S. Jeg har mødt ham jeg skal giftes med

 

I hyggede jer med min føljeton om ham jeg skulle giftes med. Desværre viste det sig, at der ikke skulle være noget bryllup alligevel. Læs eller genlæs historien der fulgte min sms til min veninde her – del 1, del 2 og del 3.

Fin og enkel adventskrans

5. 4 bud på fine adventskranse

 

Der er ikke så meget at sige, I er afsløret! I er nogle julenisser, er I. Heldigvis er jeg også ret så juleglad og jeg synes kun, at det er noget så hyggeligt, at der er nogen der søger (jule)inspiration her på bloggen. Tak for det i øvrigt!

Baby Aziz

4. Jeg har fået anpart…

 

I foråret fortalte jeg om, hvordan jeg havde fået anpart i en baby. Nu jeg ikke bare kunne få min egen, så var (og er) det rart, at andre gerne vil dele lidt med mig.

Julie og Marcs bryllup

3. Bryllupshøj

 

Efter min gode gymnasievenindes fine, fine bryllup i maj var jeg komplet og fuldstændig bryllupshøj. Det var uden tvivl det sjoveste bryllup jeg har været med til og jeg smiler stadig for mig selv, når jeg tænker tilbage på den dag, aften og nat. Flere bryllupsfester tak!

Friends, Closure, Rachel

2. Afslutningen

 

Selvom det havde været slut længe, så var det først i starten af 2016, at jeg mærkede, at det var sådan rigtig slut og helt i orden, da jeg havde fået den famøse ‘closure’.

Grå kjoler til bryllup, bryllupsgæst

1. Fine kjoler til bryllupsgæster

 

Lidt overraskende er det mest læste indlæg fra 2016 simpelthen det her med mine bud på fine kjoler til bryllupsgæster. Der må være andre end mig der synes, at den disciplin er lidt svært. Jeg endte selv i denne kjole til årets bryllup.