Weekendambitioner

november 11, 2016 at 17:18

Morgenmad på Café Navnløs

Den vakse læser husker måske, at jeg havde en øv-lørdag for nogle uger siden. Sådan en uudnyttet lørdag, hvis muligheder jeg selv ikke fik glæde af eller aktivt nydt ikke at lave det store. Den efterlod mig trist og ærgerlig.

 

Heldigvis fik den mig også til at tage skeen i den anden hånd og sadle om, fandme nej, om min dyrebare weekend skal spildes på at være rastløs og trist. Af samme årsag vil jeg lægge en plan for mine ambitioner for weekendens indhold (eller manglen på samme). Der behøver nemlig ikke ske en masse, hvis jeg ikke har lyst til det, men den som omvendt heller ikke bare glide væk med kedsomhed og ærgerlighed.

 

I denne weekend vil jeg:

– få læst videre i min bog.

– nyde at gå tur med Frank i dagslys (måske endda lidt solskin).

– bage en madtærte med græskar.

– glæde mig over, at mit toilet bliver udskiftet i morgen (ikke regningen der følger).

– købe et toiletbræt (for sådan et følger åbenbart ikke med et nyt toilet…?!).

– sætte hårdt ind for at lokalisere Franks halsbånd, som stadig er pistvæk.

– i Søstrene Grene og købe julesupplies (igen, igen).

– forberede årets adventskrans. I hvert fald købe ind til den.

– vaske tøj fordi det kan snart ikke udskydes længere.

– søge efter en god og billig vinduespudser.

– endelig få arrangeret den ældstes fødselsdag-hyggedag.

– støvsuge. Fordi jeg har en hund der fælder konstant og dagligt slæber sand med ind.

– smugstarte på julegaver der skal bestilles hjem i god tid på nettet.

– spise god morgenmad. Enten hjemme med radioen tændt eller med næsten-naboen.

 

Klar – parat – start!