Mopsegal gaveonkel

november 15, 2016 at 20:40

Babytøj med mops

Babytøj med mops, Etsy, GALLUS&LASSIE

Babytøj med mops

Babytøj med mops

Der er baby boom blandt mine veninder og det fejrer jeg ved at købe nuttede ting i ministørrelse. Og nu de små nye har en noget mopsegal onkel er mine foretrukne gaver naturligvis i mopsetema. Det lykkedes mig nemlig at opstøve det her lækre økologiske sæt med mopseprint fra hollandske GALLUSandLASSIE på Etsy, som jeg slet ikke kunne stå for, så jeg kom til at klikke to sæt hjem.

 

Det er ikke bare fint, men det er også dejligt kønsneutralt, så det går til både en lille dreng og en lille pige, synes jeg. Jeg vidste nemlig ikke, hvad den ene baby skulle vise sig at være for en, da jeg bestilte sættene hjem. (Det blev også en dreng!).

 

Det der med størrelser til spædbørn er lidt vanskeligt (særligt for en babytøjsrookie som mig selv), så jeg købte et sæt i str. 0-3 og str. 3-6 måneder og håbede på en lille og en stor baby. Logikken er ikke fuldstændig. Men jeg var heldig, der kom en lille baby ud på 50 cm og en lang fætter på knap 4 kg og 58 cm, pyha!

 

Sådan sæt skal min baby så meget også have! Det er jo alt for sødt…sagde den tossede mopsemor. Hvis du også er bidt af en gal mops eller bare synes det er pænt, kan du købe sættet lige her.

Babytøj med mops

Babytøj med mops