Mine decemberplaner

november 30, 2016 at 21:56

Julecocktail

Julepynt, julekugler, elg, juletræ

Julebag, jødekager, småkager

Så er det næsten december, og med fare for at lyde som et 6-årigt barn, så glæder jeg mig helt. Jeg har heldigvis formået ikke at overstimulere mig selv med julestads, så jeg har undgået at gå julekold inden december overhovedet er startet, og har derfor masser af barnlig glæde tilbage.

 

December er en af mine alleryndlingsmåneder, men den har også for vane at være omme forend du ved af det, derfor har jeg igen i år samlet en liste med 10 juleaktiviteter jeg gerne vil nå i den søde julemåned.

 

I december vil jeg gerne:

1. Holde julehyggeweekend med den mindste, som vi gør hvert år.

2. Afprøve nye juleopskrifter og prøvesmage dem, naturligvis.

3. Servere julecocktail for gæster eller igen til juleaften.

4. Tage ud og stå på skøjter med mine søskende.

5. Lave et par hjemmelavede (søde) julegaver, f.eks. saltkarameller.

6. Høre julemusik og pynte op i min lille lejlighed.

7. Tage ind til Illum og se på fine juleborde.

8. Gå en tur i Tivoli, se på julelys og spise churros.

9. Købe fint gavepapir og hygge mig med at pakke mine julegaver pænt ind.

10. Drikke hvid glögg og skrive rare julehilsner til nogle af dem jeg holder af.

 

P.S. Se forrige års lister her og her.

Julenisser

Julebord

Julepynt, julemus