Mine bedste Netflix serie-tips

november 24, 2016 at 20:14

Netflix

Det er snart weekend og i den anledning har jeg to vigtige indlæg klar. Det ene kommer nu, og handler om, hvad du skal se på Netflix i weekenden og det andet, en lækker weekendopskrift, kommer i morgen. Men altså først; mine allerbedste tips til, hvilke serier du skal se på Netflix.

 

Når de mørke og kolde måneder tager over findes der ikke noget bedre end indendørshygge under lune tæpper, med stearinlys i vindueskarmen, en kop te i hånden og en god serie på Netflix. Jeg er en kæmpe seriejunkie og kommer nogle gange til at skemalægge mine hverdagsaftener efter en serie jeg skal starte på/se videre/lige se de sidste afsnit af. Derfor har jeg også altid et serie-tip, når nogen spørger mig, hvad der er værd at se på Netflix.

 

De serier jeg kan se igen og igen:

– Friends

– How I Met Your Mother

Modern Family

 

Dramaserier jeg ikke kan få nok af:

Orange Is the New Black

– Suits

– Downton Abbey

Homeland (Særligt de første to sæsoner)

– The Affair

– The Fall

– The Crown (Netflixs nye serie om Dronning Elizabeth)

– The Good Wife

 

Pigeserier jeg elsker:

– Call the Midwife

– Gilmore Girls (Der kommer 4 nye 1,5 times afsnit d. 25/11!)

 

Spændingsserier, der er værd at se:

– Stranger Things

– Orphan Black

 

Dokumentarer, der får dig til at råbe af dit TV:

Making a Murderer (hvis du ikke har set den endnu, så få den set!)

– Amanda Knox