4 bud på kalenderlysdekorationer

november 11, 2016 at 08:38

Kalenderlysdekoration

Kalenderlysdekoration med hyachinter

Kalenderlysdekoration med hyachinter

Kalenderlysdekoration

Tidligere på ugen fik I adventskrans-inspiration fra de sidste fire år og i dag kommer så lidt inspiration til årets kalenderlysdekoration. Som I kan se, har jeg faktisk kørt over samme tema de foregangne år: Hvidt kalenderlys, mosbeklædt fad og forskelligt naturpynt.

 

Sådan kan jeg nu også godt lide det, men jeg tænker alligevel, at i år skal være lidt anderledes. Jeg satser stærkt på at få arrangeret, fotograferet og forhåbentlig delt årets kalenderlysdekoration tids nok til at kunne agere inspiration. Om ikke andet så til næste års kalenderlys, haha!

 

Det er lidt sjovt at se tilbage på årenes dekorationer og mine dekorationsevner, som jeg synes tydeligt forbedres år efter år. Faktisk er jeg alt andet end imponeret over 2012s resultat eller valg af kalenderlys.

 

Har I mon en favorit?

Kalenderlys, kalenderlysdekoration

{2012: Bloggens første kalenderlysdekoration}

Kalenderlysdekoration

 {2013: Naturtema med røde detaljer}

Kalenderlysdekoration

{2014: Kobber og pudderlyserødt farvetema}

Kalenderlysdekoration med hyachinter

{2015: Magisk skovbund med hyacinter og glimmer}