Små ting

oktober 3, 2016 at 19:13

Jouer plakat, poster, Ekaterina Koroleva

{Mit fine nye print har endelig fået sin ramme}

 

På en særdeles våd og blæsende mandag kommer et lille kig på ugen der gik i billeder. En stille uge uden for meget på programmet efter flere travle uger og særligt weekender, var det rigtig dejligt at trække stikket ud og kun gøre det jeg havde allermest lyst til og behov for.

 

Jeg har slappet af og puttet med Frank på sofaen i efterårsmørket, været til en tiltrængt omgang yoga, hygget med Den Store Bagedyst sammen med kusine A, begyndt på Homeland igen, set de sidste afsnit af sæson 4 af Homeland og Facetimet/smset/Messenger-chattet en masse med min søde (og utålmodige) mama-to-be.

Græskarsuppe

{Skøn græskarsuppe med sød kartoffel og fennikel}

Kæmpe kaktus

{Jeg trækker på smilebåndet hver gang jeg kigger på min fødselsdagskaktus}

Atelier Aarhus kalender 2017

{Min nye fine kalender får mig til at glæde mig til 2017}

Varm kakao og smoothie

{Den Store Bagedyst med varm kakao, smoothie og kusine A}