Lørdagen der forsvandt med ingenting

oktober 16, 2016 at 12:44

Frank, mops, pug

Jeg hader faktisk når det sker. Altså en weekenddag der bare forsvinder. Ikke at jeg har noget problem med at lave ingenting eller have en dag uden konkrete planer, jeg hader bare når den efterfølgende (og undervejs) føles uudnyttet. Sådan en lørdag havde jeg i går.

 

Jeg var (er) stadig sløj, men havde det bedre end fredag og følte mig lidt rastløs. Jeg luftede dyret og satte mig tilrette med kaffe, chiafrøboller fra fryseren og Mads & Monopolet, hvor min brors kæreste var med. Ret så hyggeligt! Jeg snakkede kort i telefon med min veninde, delte det her indlæg og blev ret tåreramt igen. Jeg tullede rundt og vaskede op, læste blogs og gennemsøgte adskillige webshops efter en fin slip-on/camisole kjole og ledte efter plakater til min gallerivæg. Jeg købte ikke noget. Så gik jeg over på hundepladsen med Frank og tilbragte en time plus med nogle af hans hundevenner. Jeg handlede ind og spiste sen frokost, så dokumentaren om Amanda Knox. Så lavede jeg aftensmad, bolognese med squashspaghetti, og spiste det til to afsnit af The Affair, som jeg mindes at have læst godt om og lige ville teste. Kl. 22 plus gik jeg aftentur i regnvejr og var lidt utilfreds med dagens forløb og måske særligt våde afslutning.

 

Det var vitterligt det. En lørdag med ingenting. Der var masser af ting jeg kunne have gjort, men jeg fik intet udrettet og jeg nød det ikke engang rigtigt – og det er nok det der er mest frustrerende. Den føles spildt. Det er både fjollet, dumt og ærgerligt.

 

Nu vil jeg vende min weekendssump og få en rar søndag!