Jeg er blevet onkel til en lille….

oktober 14, 2016 at 12:08

Lyserødt slik, blåt slik baby shower slik

….DRENG!!!!

 

Av for en blogteaser, hva’? Sorry, men jeg kunne simpelthen ikke modstå fristelsen. Nu jeg ikke selv har en konkret babyplan, og dermed ikke en nærtliggende mulighed for at babytease om graviditet, køn eller navn, er det jo ekstra dejligt, at jeg har fået anpart i en lille baby og hans forældre havde besluttet sig for, at kønnet skulle være en overraskelse.

 

Og det blev det da også. Særlig fordi jeg var sikker på, at det blev en lille pige. Jeg plejer ellers at gætte rigtigt (med 50/50 odds er det måske ikke sygt imponerende, men alligevel…), men denne gang tog jeg altså fejl.

 

Sødeste Baby Julian, som gav os alle sammen en voldsom forstrækkelse, men heldigvis er en sej lille fidus og nu er helt ovenpå efter en barsk start på livet♡