9 fine culotte jumpsuits

oktober 3, 2016 at 08:17

Jumpsuit culottes

1. ASOS Jumpsuit with Culotte Wrap Leg // 2. John Zack Culottes Jumpsuit With Lace Bodice // 3. Stitch & Pieces Culotte Jumpsuit 

4. COS Draped Top Jumpsuit // 5. Missguided Culotte Tie Front Jumpsuit // 6. River Island Strappy Culotte Jumpsuit

7.  Club Monaco Torela Rie Jumpsuit // 8. ASOS Kimono Jumpsuit with Culotte Leg // 9. Missguided Cross Front Culotte Jumpsuit

 

Jeg er ret så begejstret for culottes og jumpsuits, så da jeg fornyligt begyndte at spotte culotte jumpsuits tog min begejstring nye højder. Jeg elsker, når jeg kan klæde mig på med en beklædningsgenstand og så have et samlet (og godt) outfit på ingen tid.Til det formål er culotte jumpsuits da virkelig en genial opfindelse. Nemt og pænt!

 

Pt er jeg på jagt efter denne her buksedragt i min størrelse, men den er åbenbart fra sidste sæson, så ingen af COS-butikkerne har den liggende i under en str. 42, så jeg må se, hvilket culotte jumpsuit jeg så skal starte med at investere i til min efterårsgarderobe.