Små ting

september 26, 2016 at 20:57

Frank med butterfly

{Flotte Frank med fødselsdagsbutterfly}

 

Så blev det sørme mandag igen og jeg har samlet diverse små ting fra ugen der gik. Ugen forsvandt bare med besøg fra Stockholm på arbejdet, en virkelig lækker middag på El Nactional (jeg skal tilbage efter mere af deres særlige chili con carne og ceviche!), endnu en fredag med vasketøj (denne gang blev alt dog vasket), køkkensyslerier hele lørdagen og familiefødselsdagbrunch søndag blandt andet med morgenmadspizza og en vaffelstation, hvor mine gæster kunne ‘pimpe deres vaffel’.

 

Nu ser jeg frem til en stille og rolig uge uden de store planer, hvilket bestemt også har sin charme. Særlig ovenpå proppede uger og weekender på stribevis.

Øl i solen

{Øl i solen}

El Nacional, pæn gulv

{Pænt gulv, virkelig god mad og sjovt (svensk) selskab på El Nactional}

Solnedgang over Kødbyen

{Pastelfarvet himmel over Kødbyen}

Morgenmadspizza

{Morgenmadspizza til familiefødselsdagbrunch}

Vaffelstation, brunch, fødselsdagsbrunch

{Pimp din vaffel}

Efterårblomster

{Efterårsblomster fra min mor}

Fødselsdagsgaver

{Store pakker – ja, jeg er et barn!}