Små ting

september 15, 2016 at 07:26

Tivoli

{Tivolidate på en mandag}

 

Sikke en hvirvlvind af en uge! Jeg ved godt, at det er blevet torsdag, men jeg har simpelthen ikke haft min computer fremme før i går og der var jeg for træt til at skrive en sammenhængende sætning efter en tiiiidlig flyvetur hjem, så sidste uges små ting falder på en torsdag denne gang. Det passer også med, at jeg er tilbage efter fem dage i fine Milano, så omgang ‘små ting’ er en blanding af livet herhjemme krydret med lidt italiano. 

 

Jeg startede nemlig ugen med en Tivolidate med den ældste, som kom hjem til mig til aftensmad og dessert i Tivoli; churros naturligvis. En virkelig hyggelig måde at starte en uge på, skulle jeg hilse at sige.

 

Senere på ugen pakkede jeg min kuffert og fik Frank hentet og drog til Milano på halvt arbejdstur/halvt fødselsdagshygge efterfølgende. I Milano gik tiden med det årlige kick-off med mine kolleger, drikke (lidt for meget) vino, spise pasta og tiramisu, udforske Milano og lede efter vintageperler i byens mange små fine vintagebutikker. Og fødselsdagssang på nærmest alle tænkelige sprog fra mine internationale kollegere, da klokken slog tolv natten til søndag.

 

Jeg skal nok dele mange flere stemningsbilleder og tips til Milano senere. Den by er helt sikkert et besøg værd!

Churros

{Det faste Tivoli-indslag}

Frank

{Ham her. Altid.}

Duomo di Milano, katedralen i Milano, Milan

{Synet af Duomo di Milano i aftensolen}

Obicá, Brera, Milan, Milano

{Den skønneste rosé og en pause i solen}

Hårbånd, bikini

{Poolselfie på Hotel De La Villes fine tagterrasse}

Frank & Ludwig

 {Søde fødselsdagshilsner, blandt andet denne fødselsdagssnap}