Sidste trimester og den sidste nedtælling

september 15, 2016 at 19:10

Baby mama, baby bump

Baby mama, baby bump

Baby mama, baby bump

Baby mama, baby bump

For et par uger siden kom Stephanie ind for at spise burgere, tøsesnakke og ikke mindst for at jeg kunne forevige sidste trimester (se de to forrige her og her) til Bebers babybog og bare fordi de er hyggelige at have. Jeg elsker (surprise surprise) at tage billeder og har stornydt min dokumenterende rolle i løbet af de sidste snart 9 måneder.

 

De 9 måneder er snart gået. Som i lige om lidt, og det kan officielt ske når som helst. Så da min telefon her til eftermiddag lyste op med et indgående opkald fra Stephiiiniiie, sprang jeg ud af sofaen og svarede telefonen så hurtigt som menneskeligt muligt: ‘Skal du føde?!’.

 

Det skulle hun ikke, hun ville bare hyggesnakke, men hun mener selv (læs. håber virkelig), at baby gør sin ankomst, så min telefon er nu ikke slukket fra nu af og til Beber er her.

 

15 dage.

Baby mama, baby bump, hjerte