P.S. Jeg har mødt ham jeg skal giftes med

september 1, 2016 at 20:38

P.S. Jeg har mødt ham jeg skal giftes med, mellem veninder, sms

Gode nyheder kan ikke vente mellem gode veninder, og jeg har mødt ham jeg skal giftes med!

 

Altså han ved det ikke endnu, men i mit hoved er det allerede en aftale, haha! Jeg bør måske tilføjes, at det er et meget tyndt grundlag vi skal giftes på (altså ude i fremtiden), men da jeg mødte ham i weekenden, sagde jeg til min veninde: ‘Ham der (navn)…’ og signalerede i hans retning, hvortil min veninde udbrød: ‘Han er jo SÅ sød og lige noget for dig!’. Og udfra det begrænsede grundlag vi lærte ham at kende, så har hun ret, han virker temmelig perfekt for mig. Så ja, derfor skal vi giftes. Det er virkelig yderst sjældent jeg møder fyre, der er lige noget for mig, men ham her har altså potentiale.

 

Sød, klog, og pæn, så mangler vi bare at afdække om han også er sjov, og så er den hjemme. Altså igen, han ved ikke noget om planen endnu – og er potentielt ikke interesseret i et giftemål med mig.

 

Og det er hermed rekorden for hvor mange gang jeg har skrevet altså på meget få linjer.