Snapdagbog fra New York – dag 8 & 9

august 31, 2016 at 08:16

Sidste dag i New York og hjemrejsedag! Øv!

 

Nu kommer langt om længe den allersidste Snapdagbog fra New York. Jeg har hygget mig gevaldigt med at se min Snap Story igennem fra 8 fantastiske feriedage i en af mine absolut yndlingsbyer, og jeg håber, at I også har synes det var sjovt.

 

På vores sidste dag i New York vågnede jeg mega tidligt med sygt kvalme, måske havde jeg fået lige rigeligt rosé og is inden sengetid, men jeg fik sovet lidt mere og følte mig lidt friskere, da jeg vågnede igen. Vi besluttede vi os for at rydde op i Sams skab inden brunch, så kusine A og jeg kunne arve det tøj vi gerne ville, inden vi tog resterne ned til en lokal genbrugsforretning. Jeg havde egentlig ikke fået shoppet så meget som jeg havde håbet i løbet af turen, men efter vores closet raid, var det vist meget godt for jeg fik så mange gode ting med hjem fra Sam, at jeg kun lige præcis kunne lukke min kuffert.

 

Vejret var ikke helt på vores side, men efter vi havde afleveret de tre kæmpemæssige poser tøj der stadig var tilbage, drog vi ud for at finde noget mad. Der var selvfølgelig ventetid på den restaurant, Extra Virgin, Sam havde valgt til os, så vi nåede lige at klemme en kaffe og delecrossaint ned på en lokal surfer/kaffebar, inden vi gik tilbage og fik vores bord. Vi var så sultne, at ingen af os helt kunne beslutte os for hvad vi ville have, så vi besluttede os for hver at vælge en ret og dele dem alle tre. Endnu engang blev vi mere end mætte og fik endda også fornøjelsen af det sødeste homoseksuelle designerpar ved siden af os og deres nuttede engelske bulldog-hvalp.

 

Timerne gik alt for hurtigt, men vi nåede at tage en gåtur på the High Line, så vi også kunne krydse det af kusine As sightseeingliste, inden vi var nødt til at komme hjem igen og sende A afsted mod lufthavnen. Vores billetter var købt på forskellige tidspunkter, så vi skulle desværre ikke flyve samtidigt eller fra samme lufthavn.

 

Jeg havde lige et par timer til at få lukket min kuffert, få indkøbt snacks og mad til turen i WholeFoods og nusset Archer bag ørerne, inden det også var tid til at kramme Sam ekstra langt farvel og hoppe i en taxa mod JFK. Da jeg så ankom til lufthavnen, i forvejen i ret god tid, var mit fly forsinket med en time og jeg var ikke helt tilfreds.

 

Jeg sad i den kedeligste terminal (uden wifi!) i 2,5 time, inden vi endelig blev bedt om at boarde vores fly. Ombord på flyet opdagede jeg, at jeg havde fået tildelt et midtersæde i det utroligt varme fly, pludselig følte jeg mig presset og skulle virkelig fokusere på min vejrtrækning, ‘Det skal nok gå, det skal nok gå’ gentog jeg i mit hoved. Jeg bliver klautrufobisk på en fly generelt, men at skulle sidde mellem to fremmede i 7 timer var lige mere end jeg helt kunne overskue på det tidspunkt. Det hjalp ikke på sagen, at jeg så næsten nåede at se en hel film, inden vi faktisk lettede. Der var jeg selvsagt ikke fan af Iceland Air.

 

På Island havde jeg derfor hverken tid til at tisse eller købe lidt morgenmad og måtte bare ombord med det samme. Da jeg ankom til Københavns lufthavn 2,5 time forsinket var jeg træt med træt på, og kunne på ingen måder overskue at skulle med toget (på årets nok varmeste dag) og hente Frank på slottet.

 

Heldigvis opfangede min stedmor min desperation i min stemme, da hun fangede mig i lufthavnen, og da jeg trådte ind i min lejlighed, kom Frank løbende imod mig med den mindste og min stedmor bag ham. Så var det bare at åbne kufferten og tjekke, at ingen lignende uheld fra forrige tur var forekommet i kufferten og så ellers begynde kampen mod det famøse jetlag.