Små ting

august 2, 2016 at 14:27

Pandekager, regnvejrshygge

{Regnvejr = Pandekagevejr}

 

Der er så meget feriemodus i min hjerne, at mandag kommer som et komplet chok for mig, eller at jeg bare får bildt mig selv ind, at det er søndag, hvilket var det der skete i går. Derfor kommer sidste uges små ting igen på en tirsdag.

 

Jeg har spenderet min anden ferieuge i hovedsageligt i København på ægte staycation med (mad)aftaler med søde veninder, jeg har fået læst en del både ude i min dejlig gård og i min seng midt på dagen, haft den mindste på sit årlige sommervisit og hygget til den helt store guldmedalje og været en tur på landet for at fejre den ene halvdel af mit yndlingspar.

 

Denne uge tegner allerede til at flyve afsted, så jeg trækker vejret dybt og minder mig selv om at nyde det sidste af min ferie og sommeren.

Decadent sko

{Udsalgsfund i Magasin}

Sticks'n'Sushi, frokost

{Frokostdate på Sticks’n’Sushi}

Rosenborg

{Fareturende skyer over Rosenborg}

Vegetarburger på JAGGER

{Vegetarburger på JAGGER}

Solsikke i Botanisk Have, buksedragt

{Sjov i Botanisk Have}

Aftenhimmel inden regnskyld

{Aftenhimmel inden skybrud}

Brunch på Wulff & Konstali

{Overdådig brunch på Wulff & Konstali}