Hasta la vista

juli 16, 2016 at 16:30

Badetøj, Mallorca

High waisted bikini Weekday (top & bottom) // Swimsuit Missya (similar here) // Turkish towel bought in Istanbul // Lonely Planet Mallorca // Beautiful Ruins by Jess Walter // Sun Body Oil SPF 30 Rudolph Care // Sunglasses Céline // Nailpolish Essie

 

Så er min kuffert lukket og jeg er så småt klar til at tage ud til lufthavnen og mødes med min familie. Selvom jeg godt kunne have brugt et par dage til at falde lidt ned inden afrejsen, så glæder jeg mig efterhånden rigtig meget til sol og varme – og til bare at skulle afslappe af og lade op. Og spise!

 

Den næste uge holder jeg, og bloggen, helt ferie, men jeg vender stærkt tilbage, når jeg er hjemme igen. Jeg kan bare mærke, at jeg trænger til slet ikke at skulle kigge på min skærm i nogle dage. Jeg kan dog nok ikke afholde mig helt fra at dele lidt på instagram (@kathrinerostrup), så kig med der, hvis det kunne friste med feriestemningsbilleder af rosé, sol, strand og masser af dejlig mad.

 

Okay, nu er jeg så klar på den ferie! Ha’ det dejligt indtil da!