5 morgenmadssteder i New York

juli 29, 2016 at 11:53

The Smile i Noho

The Smile i Noho

The Smile i Noho

The Smile i Noho

{THE SMILE}

 

Sidste gang jeg var i New York nåede jeg ikke at spise morgenmad på den hyggelige café The Smile, så det skulle der laves om på. Vi fik begge scrambled eggs, sour dough toast og bacon. Og kaffe og juice, naturligvis. De har et lækkert morgenmadsudvalg med noget for enhver smag, stedet er hyggeligt og servicen er god.

 

Pssst – de laver også god mad efter morgenmadstiden.

 

The Smile, 26 Bond St, New York, NY 10012

Butcher's Daughter

Butcher's Daughter

Butcher's Daughter

{THE BUTCHER’S DAUGTHER}

 

Den lille café med de ikoniske gule Tolix stole ude foran er altid et hit. Her fik vi en af turens bedste morgenmadsoplevelse – og det er ellers ikke så lidt. The Butcher’s Daughter serverer sunde vegetariske retter og farvestrålende juice. Det meste af deres menu er vegansk og glutenfrit, men ikke på den kedelige, smagsløse måde. Tværtimod er maden fyldt med smag og lavet på gode råvarer.

 

Jeg bestilte The Best Egg Sandwich, og det må man sige, at det var!

 

The Butcher’s Daughter, 19 Kenmare Street, New York, NY 10012

Corn Fritter at Two Hands

Acai Bowl, Tow Hands

Corn Fritter at Two Hands

Corn Fritter at Two Hands

{TWO HANDS}

 

Vores skønne madguide Sam tog os en morgen til endnu en lille morgenmadsperle, australskejede Two Hands. Her fik vi en morgenmad så lækker, at jeg overvejer at flytte til New York bare for at spise der hver dag. Helt seriøst.

 

Jeg fik anbefalet deres Corn Fritters, som er små tykke pandekager lavet af friske majs, og jeg kan love for at englene sang. Kusine A fik deres acai bowl, og den smagte også virkelig, virkelig godt. Kæmpe stor anbefaling herfra!

 

Menuen finder du lige her.

 

Two Hands, 164 Mott Street, New York, NY 10013

Egg Shop

Egg Shop

Egg Shop

{EGG SHOP}

 

Egg Shop serverer, som navnet nok afslører, alverdens retter med fokus på æg. Der er alt fra kreative fortolkninger af klassiske retter som Eggs Benedict, sjove sandwiches og en lang rette sides. 

 

Jeg valgte deres Eggs Benedict, som bestod af et pocheret æg, bacon, English muffin croutoner med citrondressing og kusine A fik den mere sunde Sandex. Begge retter smagte skønt og der var mange flere retter, som fristede, så der er god grund til at komme tilbage næste gang!

 

Egg Shop, 151 Elizabeth St, New York, NY 10012

Extra Virgin, New York, Breakfast

Omelet, Extra Virgin, New York

Extra Virgin, New York

French Toast, Extra Virgin, New York

{EXTRA VIRGIN}

 

Turen sidste (meget sene) morgenmad blev indtaget på Extra Virgin, hvor vi tre meget sultne piger besluttede os for at dele tre morgenmadsretter, fordi ingen af os kunne beslutte os. Det blev til Huevos Rancheros, en sprød majstortilla med æg, sorte bønner og guacamole, deres Garcia-omelet og en kæmpemæssig portion Banana French Toast med karameliserede bananer og rørt mascapone.

 

Jeg er normalt klart mest til en sund morgenmad, men hold nu op, hvor smagte deres French Toast fantastisk! Jeg ville på ingen måde kunne spise en hel portion selv, men jeg havde alligevel svært ved at stoppe mig selv fra at blive ved med at nuppe en lille bid til.

 

Extra Virgin, 259 West 4th Street, New York, NY 10014