Svaret er: 25-årige drenge

juni 22, 2016 at 15:25

Fugu cocktailbar

Jeg elsker mine veninder. Hver og en. De er fandme søde og sjove, men lige for tiden er de sgu ikke særlig festlige. Jeg ville normalt heller ikke betegne mig selv som super festlig (haha!), i hvert fald ikke som i gå-i-byen-typen, men jeg elsker en god cocktail, et glas rosé i solen eller en øl eller tre bare fordi det er sommer og jeg kan. Og så er jeg yderst charmende småfuld, hvis jeg selv skulle sige det!

 

Men som jeg skrev tilbage i starten af året, så er det nye tider i min venindeflok. De fleste af dem har ikke andet umiddelbart tilfældes end at de er veninder med mig, så det er ikke aftalt spil, men næsten samtlige af mine allernærmeste veninder er enten gravide eller prøver på at blive det. Jeg skal være onkel til tre babyer i år, og med al sandsynlighed et par stykker til i løbet af 2017.

 

Det betyder, at der er rimelig tørlagt og ikke super festligt i min omgangskreds for tiden, hvilket jeg synes er lidt af en skam når solen nu skinner og kalenderen siger sommer. Og jo, man kunne da argumentere for, at jeg bare kunne drikke det glas rosé for mig selv mens mama-to-be kigger på, men det siger mig sjovt nok ikke så meget. Jeg er en social drikker.

 

Det fører mig så til min problemstilling: Hvis man nu også gerne vil have et socialt liv uden om æglægningssnak og ammepuder, hvad gør man så? Min første indskyldelse var, at jeg måtte udvide min venindegruppe med et par yngre piger uden babyplaner, men det løser jo kun min udfordring midlertidigt.

 

Og det var det der førte mig til svaret: 25-årige drenge! Det er dem jeg skal have fat i. Unge drenge der 1) slet ikke skænker babyer en tanke endnu og 2) aldrig kan blive gravide og derfor altid vil kunne tage en øl.

 

Jeg er dog ved at have lidt travlt, da mit sociale drikkeri er ekstremt sæsonbetonet og peaker klart her i de lyse sommermåneder, så jeg må til og komme ud og finde mig nogle 25-årige drengevenner!