Små ting

maj 9, 2016 at 18:50

Hotdog

{Hotdogs og godt selskab}

 

Glædelig solskinsmandag! Jeg har haft en af de der magiske weekender efter en skøn uge, så i dag er jeg helt majkulret og tror, at det er sommer og at den kommer til at vare forevigt. Man bliver helt høj af alt det dejlige solskin!

 

Den forgangne uge er gået med at stornyde solen og det fine, fine vejr. Og spise, i hvert fald ifølge de små ting jeg har fået forevigt, haha!

 

Kristi Himmelfartsdag blev spenderet på landet med hotdogs på grillen og venindehygge på programmet. Tilbage i Købehavn fik jeg en sms fra min mor, der var i Kødbyen, så jeg var hurtig til at joine hende til lidt mad, som viste sig at være til et arrangement under fanen ‘Danmark spiser sammen’. Ikke lige det jeg havde regnet med, men bestemt hyggeligt og en anderledes oplevelse i Kødbyen sådan at sidde udenfor ved langbord og spise med en masse fremmede.

 

Weekenden gik med solnydelse i stor stil, hørte Mads & Monopolet og spiste lidt god morgenmad, inden jeg pakkede vand og skål til Frank og bog til mig og gik over på hundepladsen og skiftevis snakkede med forskellige hundevenner og bare sad og læste med Frank ved mine fødder. Om eftermiddagen cyklede jeg til hjem til min grandkusine O og fine Christianshavn, hvor planen lød på mad på Papirøen (hvor hele Danmark og samtlige turister øjensynligt opholdte sig), så det blev i stedet til takeaway thai og øl på altanen. Solen var forlængst gået ned, da jeg så lå i min seng igen.

 

Søndag morgen stod jeg på hundepladsen, da jeg fik en sms om morgenkaffe fra min næstennabo, inden hun skulle have stand på loppemarkedet på Sønder Boulevard, og det kunne jeg jo ikke sige nej til. Det udviklede sig til, at jeg lige hjalp hende ned med sine ting og fik sat op, skyndte mig hjem og gjorde hele hytten ren, for at gå tilbage igen med Frank på slæb til det blev for varmt for ham.

 

Hjem med dyret og hente pizza til os, da endnu en sms tikkede ind om, at min grandkusine O og min tante var på vej med et spejl til mig, så hurtigt hjem med min nyindkøbte vegetarpizza og nyde et par slices inden de ankom. Der var lige tid til en iskaffe i min gård til min tante skulle hjem og O og jeg gik tur mod Christianshavn. Stemningen på Bryggen var så dejlig, at vi lige måtte sidde lidt og sludre videre, indtil jeg vendte hjem igen til pizzarester og Frank.

Morgenmad

 {Endelig tilbage på den faste lørdagsmorgenmad}

Solnedgang over Lynge

 {Solnedgang på landet}

Yogurt og bær

 {Morgenmad til frokost}

Danmark spiser sammen

{Udendørsmiddag i Kødbyen til ‘Danmark spiser sammen’-arrangement}

Stegte nudler fra Green Mango på Christianshavn

{Lækker thai ret med stegte nudler og æg}

Frank

{Frank og kaffe i solen}

Vegetarpizza fra Itzi Bitzi Pizza

{Vegetarpizzaglæde}