Små ting

april 25, 2016 at 07:57

Jagger Fast Food, Istedgade

{Burgerdate på nyåbnede JAGGER FAST FOOD}

 

Det er alligevel sjældent, at der er så stille på bloggen, som i den forgangne uge, men med et pakket Bededagsferieprogram fløj tiden simpelthen fra mig. Jeg havde fri torsdag og allerede kl. 7.15 kom min mor og hentede Frank og mig, og vi drog mod Jylland.

 

Turen gik til Ørum, hvor vi skulle spendere et par dag hos min mormor. Og så var det som om tiden bare fløj afsted og sent lørdag aften blev jeg sat af på Slottet, hvor jeg stadig befinder mig. Det føles i særdeleshed som mandag i dag, og jeg er taknemmelig for, at jeg får lov at tackle den iført nattøj. Den mindste har klaret morgenturen med hundene og jeg har bare skulle trille ud af sengen og hælde kaffe i koppen.

 

Jeg har haft den ondeste nat. Frank har to nætter i streg været urolig, hvad der føles hele natten, pibet, rumsteret rundt og kradset på døren. Fra kl. 4-5-stykker har han været lysvågen og vil ned og lege med sin storebror Ludwig, så jeg har sjovt nok også været en del vågen i løbet af natten. Jeg er lidt træt, må jeg nok sige. Mere kaffe, tak!

Frank, pug, mops

{Jeg lover ikke at larme igen i nat! Du må ikke sende mig til Afrika i en papkasse!}

Mormors fotoalbum, jul 1997

{En perle fra mormors fotoalbum}

Frank og morfar, gravsted, pug, mops

{Frank ville besøge sin oldefar – hundeelskeren over dem alle}

Frank og Ludwig, labradoodle, pug, mops

{To flotte fyre}