Små ting

april 18, 2016 at 08:23

Kirsebærtræ, sakura, cherry blossoms, spring, forår, Bispebjerg kirkegård

{Lyserød himmel og sort af mennesker på Bispebjerg kirkegård}

 

Mandag rimer på små ting. Eller det gør det ikke, men du ved, hvad jeg mener.

 

Sidste uge var en særlig rar en af sin slags med den rigtige kombination af venindedates, lækre madoplevelser og cocktails, shopping i mama- og ministørrelse (jeg kom til at købe noget pænt til mig selv, på trods af, at jeg ikke tilhører en af de to kategorier), tid til afslapning og ikke mindst totalt sakura mania!

 

I flere år har jeg sukket efter at cykle ud til Bispebjerg kirkegård og forevige den smukke lyserøde allé, og måske et lille dagens. Det er egentlig for dumt, at jeg ikke har fået det gjort, men i tråd med mit nytårsforsæt, så skulle det altså ske i år. Jeg havde allerede en rar lørdagsdate i kalenderen og hun var heldigvis nem at lokke med en cykeltur ud heeelt til den modsatte ende af byen og agere fotograf. Total sød type!

 

Desværre havde sådan cirka hele resten af København fået samme idé, så den lille allé var sort af mennesker. Men solen tittede frem, himlen var blå og de små lyserøde blomster var sprunget ud, så der var alligevel noget så smukt. Og vi fik de billeder vi skulle bruge!

Kirsebærtræ, sakura, cherry blossoms, spring, forår

{Pæne kirsebærtræer i fuldt flor}

Oline og Kathrine

{En meget begejstret type og en meget skeptisk type}

Kaffe og en træstamme

{Velfortjent kaffe og en træstamme efter endt rengøringsprojekt}

Vee Speers poster, plakat, JustSpotted

{Den smukkeste plakat af Vee Speers}

Babytøj til en dreng, skjorte og pullover

{Baby-business}

Smørrebrød

{Smørrebrød på kontoret}

Print, kimono, mbyM, Verdie Vian Print

{Verdens fineste forårsprint}

Foderbrættet

{Mandagsdate på Foderbrættet}

Llama Restaurant

{Det her gulv altså}

Morgenmad

{Langsom lørdag}