Små ting

april 11, 2016 at 08:46

Frank, pug, mops

{Den sødeste sneakerstyv}

 

Jeg synes, at april flyver afsted. Jeg bliver ved med at tænke, at det kun lige er blevet april, skriver vi allerede den 11. Hold nu op.

 

Jeg render rundt om forårskriller i maven og glæder mig over at se solen skinner næsten hver dag. Det går de pludselige skybrud og rimelig voldsomme vinde på cykelstien okay, for et øjeblik senere skinner solen fra en blå himmel, og Frank og jeg kan spendere vores eftermiddag på hundepladsen med søde hundevenner.

 

I de sidste par uger, har jeg valgt at droppe turen over på hundepladsen om morgen, og i stedet kombineret morgenlufter med transport ind mod København K og mit job for at spare tid.

 

En eftermiddag efter arbejde møder jeg så en hundeven jeg ikke har stødt på længe. Han fortæller, hvordan han den anden dag, havde stået og talt med nogle af de andre faste hundevenner om, hvordan vi var denne her lille faste gruppe med hunde, der kan godt sammen, men at de ikke havde set mig længe. Jeg blev helt rørt og glad. Tænk sig et fint lille fællesskab man får skabt, og at nogen lægger mærke til, at man mangler.

 

Jeg håber, at I får den skønneste mandag! Jeg har selv en date med en af mine absolutte favorit piger (+ baby i maven)! ♡

Jordbærtærte

{Onsdagskage på jobbet}

Yoga, Fitness World

{Jeg kom endelig afsted til yoga igen}

Petanque

{Petanque og øl}

Forår, forårsfornemmelser, spring

{Forårsfornemmelser}

Cheesecake fra Bertles

{Fejringskage efter vi havde nået en ny, flot milepæl på jobbet}