Små ting

april 4, 2016 at 11:28

Polterabendforberedelser, hjerter, hearts

{Polterabendforberedelser}

 

Det føles som ekstra meget mandag, selvom jeg kun havde tre arbejdsdage i ugen forinden, men tilgengæld spenderede hele weekenden i festlighedernes tegn. Jeg har nemlig været til polterabend. For anden weekend i streg.

 

Denne gang var det en af mine allerældste og bedste veninders tur. Brylluppet er først i midt maj, så bruden der troede hun skulle hjem til svigermor til brunch, blev noget overrasket, da der pludselig stod 16 damer ved sin hoveddør. Vi havde et pakket program med sjove og udfordrende aktiviteter, vi fik blandt andet undervisning i Bollywooddans hos M2Tango på Nørrebro, som var noget så sjovt. Særligt for en så motorisk udfordret som mig (se et lille klip fra vores danserutine her. Godt jeg ikke skal være indisk brud, haha!).

 

Jeg elsker som bekendt at dimse og lege krea, så jeg var oppytningsansvarlig sammen med en anden veninde fra gymnasiet, som lagde hus til sidste del af polterabendprogrammet. Dermed gik fredag først med bagning af tretusindmillioner pizza– og focacciaboller, samt aftenens dessert, og senere en tur til Amager for at pynte op kombineret med en sygt nuttet baby og rødvin.

Baby Max

{Sødeste Max}

Brunch

{Brunchtid}

Lyserødt pynt, polterabend, Søstrene Grene, pompom'er

{Lyserødt polterabendpynt}

Polterabend, Bollywooddans, Kapelvej, M2Tango

{Nøje instrueret gruppebillede til vores Bollywooddansetime}

Sushi, Sticks'n'Sushi

{Rigeligt med sushi}

Frank

{Skødehunden over dem alle}