Jeg har fået anpart…

april 5, 2016 at 20:26

Baby Aziz

…i en baby! ♡

 

Min søde veninde og sin endnu sødere mand skal være forældre til efteråret – og jeg skal være onkel! Jeg er selvsagt mere end begejstret, og har allerede spenderet mere tid end hvad godt er på at kigge på nuttede babyting. (Det skal nok gøre underværker for den konstante tilstand af skruk jeg har været i de sidste 5 år).

 

Heldigvis har de kommende forældre givet mig anpart i babyen – og det vil jeg ikke lade dem glemme! Jeg glæder mig helt vildt til duften af nyfødt baby, små babyfingre om pegefingeren og middagslur med sovende baby på brystet. Åh altså!

Baby Aziz

Baby Aziz

Baby Aziz

Prøv lige at se den fine mave!

 

Jeg blev simpelthen så rørt og lettet, da jeg blev indviet i deres blot uger gamle hemmelighed, at tårerne trillede ufrivilligt ned af kinderne på mig. Og igen midt i morgenmøde på jobbet, da første scanningsbillede tikkede ind på min telefon med beskeden om, at baby var sund og rask. Godt jeg skal være onkel ellers ville mit navn jo blive tude-tante. (Jeg må hellere tage en pakke kleenex med i tasken til babyvisit på hospitalet).

 

Kom nu september!