Forårskimono og kirsebærtræer

april 20, 2016 at 11:40

mbyM kimono

mbyM kimono

Kirsebærtræ, sakura, cherry blossoms, spring, forår

mbyM kimono

mbyM kimono

mbyM kimono

mbyM kimono

mbyM kimono

Kimono mbyM // T-shirt &Other Stories // Pants H&M // Shoes Tamaris // Necklace Trine Tuxen // Sunglasses AJ Morgan // Nail polish Chanel ‘681 Fortissimo’

 

Mandag eftermiddag var jeg et smut forbi Fisketorvet med min yndlings Stephanie for at købe preggo-kjoler (til hende, ikke til mig). Vi skulle egentlig bare i H&M og så ud og spise, men skæbnen ville at vores øjne blev fangede af en masse rosa tøj, som hang og lokkede. Der går 3 sekunder, så har vi begge spottet det fineste print nede for enden af butikken. Kjole, kimono, shorts, top, alt samme i det her vidunderlige forårsprint.

 

Jeg var mest af alt på udkig efter en potentiel kjole til et kommende bryllup, men jeg forelsker mig pladask i denne kimono. Jeg tager både kjole og kimono med ind i prøverummet, hvor en meget sød (og lidt insisterende) salgsekspedient forsøger at overbevise mig om, at jeg må have den kjole på til bryllup. Sagen er den, at jeg hader at have bare arme og ikke orker at være bevidst om eget ubehag en hel dag i festlige lag. Fjollet ja, men det er sådan jeg nu en gang har det. Kimono, tilgengæld, var alt, hvad jeg elsker, nem lige at tage på, behagelig og passer til et utal af lejligheder. Omend måske ikke bryllup.

 

Lang historie kort, kimonoen måtte med hjem. Også til Stephanie og Sorø, så nu er vi kimono-tvillinger! ;)


Og hvor bedre at forevige verdens fineste kimono end det hotteste sted på Instagram, nemlig Bispebjerg kirkegård. De milliarder af mennesker gjorde processen lidt vanskelig, men det lykkedes min tålmodige fotograf O at finde en vinkel uden fem andre i baggrunden.

mbyM kimono

Kirsebærtræ, sakura, cherry blossoms, spring, forår, Bispebjerg kirkegård

mbyM kimono