Små ting

marts 28, 2016 at 22:13

Flødeboller, Summerbird, påskeæg

{Påskeægsflødeboller fra sødeste O}

 

To ugers små ting lidt sent på en træt mandag. De sidste to uger har budt på en masse små rare i både den store og lille afdeling. Min computer drillede sidste uge og ville ikke overføre mine billeder, så derfor denne dobbelt runde.

 

Jeg har gået rundt hele dagen i en osteklokke af træthed (kender I mon den fornemmelse?). Jeg kom hjem sent i går aftes fra Manchester og tidsforskel kombineret med alkohol og sommertid har gjort mig helt ør.

 

De sidste par uger har heldigvis ikke kun handlet om træthed, men netop været rigtig rare med blandt andet tur på landet, portvinssmagning med min far, polterabend i Manchester – og masser af mad! Her er de små og store ting fra de sidste to uger.

Morgenmad på landet

{Morgenhygge på landet}

Frank, mops, pug

{Puttehunden over dem alle}

Forår, spring, blomster, flower

{Fine forårstegn på hundepladsen}

Flødebollepåskekylling, Lagkagehuset, flødebolle, påskekylling, påske, easter

{En flødebollepåskekylling}

Portvinssmagning hos Smag Først

{Sjov og lærerig portvinssmagning med min far}

Burger på Haché

{Burger på Haché}

Morgenmad

{Lørdag morgen i det her selskab}

Farverig smoothie

{Farverig smoothie}

Københavns Lufthavn, lagkagehuset, morgenmad

{God tid til morgenmad og kaffe i lufthavnen}

Dessert, vandbakkelser

{Den vildeste dessert}

Amrita, polterabend, bridal shower

{Gensyn med denne her søde pige}

Brændeovn, wood-burning oven

{Jeg er dødforelsket i denne her brændeovnsløsning}

All you need is a good cup of coffee, sign, skilt

{Jeg er en sucker for et fint skilt}

Regnbuekage, Rainbow cake, Teacup kitchen

{Den smukkeste regnbuekage hos Teacup Kitchen i Manchester}