Off-days

marts 3, 2016 at 18:25

Peanutbutter mad og appelsinbåde

Kender du sådan nogle dage? I dag har bare været sådan en. En rigtig off-dag. Jeg vågnede ved lyden af min alarm kl. 7.15 og følte mig træt, stiv og halvdisorienteret, som om jeg lige skulle finde ud af, hvor jeg var.

 

Frank var tydeligvis også træt og brugt ovenpå flere dage på Slottet og gad ikke engang stå ud af sin kurv, da jeg stavrede ud på badeværelset og tog hul på dagen. Jeg kom først hjem i går aftes efter flere dage hos mine forældre

 

På vej over fodgængerfeltet måtte jeg pludselig bremse op og sætte fødderne hårdt i jorden, da en bil gassede op lige som jeg var halvvejs over vejen.

 

På arbejdet havde jeg en del at se til og en dum spændingshovedpine, som testede min (i forvejen korte) tålmodighed, når tingene drillede.

 

Da jeg så skulle hjem igen, syntes alle at køre exceptionelt dårligt på cykelstien og jeg kunne mærke min krop småsitre, som folk slingerede farligt langsomt og bussen holdte på tværs midt i krydsen og tvang både cyklister og fodgænger midt ud i kørebanen.

 

Hjemme på Vesterbro gik Frank og jeg en tur over på vores faste hundeplads, som var blevet forvandlet til en byggeplads, og der var derfor ikke en eneste hundeven i sigte. Frank, der tilsyneladende kan mærke når jeg er træt eller småstresset, og selv bliver mere udfarende, tog så sine frustrationer ud på en lille dreng, der lavede gadedrengehop ned ad gaden, hvilket selvsagt gjorde intet godt for mit stressniveau i kroppen. Frank hoppede op af drengen, drengen så skræmt ud og jeg nåede slet ikke at sige et ord til hverken drengen eller faren før end de var videre.

 

Træt og sulten smurte jeg mig to stykker knækbrød med peanut butter og æble og krøllede mig sammen under træppet til endnu et afsnit Downton Abbey.

 

Jeg har stadig ondt i hovedet og har planer om en tidlig sengetid, men bare det at være hjemme i min egen lejlighed, på min egen sofa, med tidens seriebesættelse og peanut butter-snacks har gjort mig i bedre humør.

 

I morgen er der heldigvis en ny dag.