Årsdag

marts 27, 2016 at 07:55

Frank sover, pug, mops, hvalp, mopsehvalp, pug puppy

Frank, kongestol

Frank, kajkage

Frank, mops, pug, puppy

Frank med ben i munden

Frank, mops, pug, puppy, pug puppies, hvalpe, mopsehvalpe

Frank og Kaj-bamsen

Frank, mops, pug, puppy

Frank med butterfly til nytår

Julehunde, Frank, Ludwig, mops, pug, labradoodle

Frank

I dag er det lige præcis et år siden, at jeg fik verdens mest nuttede lille mopsehvalp hjem til min dengang midlertidige bopæl på Slottet. Tiden op til havde været lidt tubulent på mit arbejde og jeg havde følt mig stresset på forhånd over ansvaret og logitikken i at skulle have sådan en lille bandit helt selv. For selvom jeg jo ikke boede alene, så var hvalpen og ansvaret mit. Jeg havde overvejet at få hund i mange år og pludselig synes tiden helt rigtig, omend det alligevel var lidt vildt at skulle være hundemor, og så endda alenehundemor og samtidig sætte en lejlighed i stand.

 

Der hersker vist ingen tvivl om, at jeg holder utroligt meget af min lille hund og der går ikke en dag, hvor han ikke får kys og kram og jeg fortæller ham, at han er verdens flotteste mopsebasse. På sin vis er han den baby jeg endnu ikke har fået og nogle dage tænker jeg også, at jeg er ikke mange skridt fra at give ham ble på og komme ham op i en barnevogn, haha! Dog ikke, bare rolig. Men jeg bliver tilstadighed overrasket over, hvor meget man dog kan holde af sådan et lille kræ. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke glæder mig over, at han kom ind i mit liv.

 

Til de hundeglade eller bare Franko-fans har jeg fundet lidt blogindlæg frem fra det sidste år:

 

Jeg har skrevet om stressen over at skulle være alene(hunde)mor, om min hundebaby og livet som nybagt hundemor, om mine overvejelser om, jeg skulle vælge en tæve eller en hanhund, om da jeg var verdens stolteste hundemor efter vi vandt afslutningsprøven på vores hvalpehold, om nye (hunde)venner og et godt tilbud, om mine bedste råd til kommende hundeejere, om dillersnask og lort på skoen, om den værste dag i 2015. Franks ultimative hadeliste, om Franks forkærlighed for brugte trusser og om det lede kvindemenneske der manhandlede Frank på hundepladsen.

 

Jeg glæder mig til mange flere år med verdens sødeste mops! ♡ Og jeg håber, at I gider læse med, når jeg går totalt hundemor i den og er nødt til at dele en ny historie om Frank ;)

Frank sover, pug, mops, hvalp, mopsehvalp, pug puppy

Frank

Frank the pug

Frank på Bormholm

Frank the pug

Frank, hvalp, pug, mops, puppy

Frank

Frank i kurven

Fødselsdagsvuf, Frank, birthday pug, birthday hat, fødselsdagshat, mops, pug

Frank, våd mops

Frank og Ludwig

Frank