De fem mest læste blogindlæg fra januar

februar 3, 2016 at 21:43

Sne, snow

Jeg tænkte, at jeg ville prøve noget nyt – en lille opsamling over de fem mest læste indlæg fra hver måned. Måske er det mest sjovt for mig at se, hvilke indlæg der fik jer til at klikke sig ind og læse med, men jeg håber, at det kan agere som inspiration til at få læst de indlæg du ikke lige nåede at få læst, fordi du skulle på arbejde, handle ind, gå med hunden, til yoga, drikke cocktails med veninderne eller havde travlt med at se Netflix.

 

Igen tegner der sig et mønster, som mest læste indlæg i 2015 også viste, så er I glade for de mere personlige indlæg. I januar læste I med om, da jeg fortalte om nye (baby)tider, hvad der fik mig gennem et forlist forhold, om hvilke nytårsforsæt jeg havde sat mig for og så sneg der sig sørme en omgang små ting med i top 5.

 

Hvorom alting er, her er det fem mest læste blogindlæg fra januar 2016.

Baby

1. Nye tider

 

Januars mest læste indlæg blev blogindlægget om nye tider, hvor jeg åbnede lidt op for, hvilke tanker og bekymringer gode veninders ‘Projekt baby’ har sat i gang hos mig.

Solnedgang

2. Det er ikke godt nok

 

I læste også med, da jeg skrev om, hvilke fem magiske ord hjalp mig igennem og videre efter mit brud.

DSC04161

3. Et nyt år og selvforbedringspunkter

 

Årets 3. mest læste indlæg er lige i januars ånd – netop om forsæt eller selvforbedringspunkter. Og jeg har et stort et for 2016!

Guns'n'Roses outfit

4. Totusindogfemten

 

Traditionen tro så jeg tilbage på året der gik og delte højde- og lavpunkter fra 2015. Og der var en del at se tilbage på.

Frank med butterfly til nytår

5. Små ting

 

Årets første små ting, med en nytårsselfie med Franko, sneg sig også op på januars 5. plads. Mon ikke en verdens sødeste mops med butterfly trak nogle forbi bloggen?