5 opskrifter på kager og cookies med chokolade

februar 5, 2016 at 10:11

Cheesecake Brownie med hindbærskum

  {Cheesecake brownie med hindbærskum}

 

Her i de kolde vintermåneder bliver jeg en endnu større sukkergris end sædvanligt. Der går sjældent (som nærmest aldrig) en dag uden en eller anden form for sukkerindtag, og her menes ikke frugtsukker. Udover fastelavnsboller, som jeg kan spise herfra og i al evighed tilsyneladende, så har jeg mere og mere lyst til chokoladebaseret bagværk; en god, klistret brownie, verdens bedste chokoladecookies med karamel eller den ultimative cheesecake brownie med hindbærskum. Fortsæt selv…

 

Hvis I er andre derude, der også lider af sukker- eller chokoladelyst i de her kolde og mørke tider, så har jeg samlet et par opskrifter til inspiration. For jeg synes, at hvis man skal ‘synde’ (hader det begreb) og give efter for sin sukkertrang, så skal det filme også være ordenligt. Der er ikke noget værre end følelsen af lige at have kværnet en kedelig, tør muffin, som slet ikke var det man drømte om. Jeg har en regel, jeg gider ikke spise noget fra en bager eller butik, som jeg ved at jeg kan bage bedre selv. Det sætter også en naturlig stopper for mine kageudskærelser, for jeg kan trods alt ikke bage hver gang lysten melder sig.

Brownies

{Verdens bedste brownies}

Chokoladecookies med karamel og havsalt

{Chokoladecookies med karamel og havsalt}

Bornholmerfærgens chokoladekage

{Bornholmerfærgens chokoladekage}

Chokoladetoppe

{Chokoladetoppe med kransekagebund}