Totusindogfemten

januar 1, 2016 at 19:45

Guns'n'Roses outfit

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at 2014 var et år der endte med at bringe mange omvæltninger med sig. Ved udgangen af året var jeg trist og flosset i kanterne, således gik jeg ind i 2015 med håbet om, at det kun kunne blive bedre. 1. januar 2015 var jeg nyligt single, boligløs og netop flyttet hjem til mine forældre. Med det udgangspunkt kunne det næsten kun blive bedre, og det blev det heldigvis også.

 

2015 har nemlig også været et temmeligt begivenhedsrigt år med mange omvæltninger, men modsat dem i 2014 synes jeg, at de fleste har været til det bedre. Omkring nytårstid har jeg en tendens til at blive notalgisk og en smule vemodig over at skulle sige farvel til endnu et år (hej akut seperationsangst). Jeg kan oftest slet ikke få min hjerne til at forstå, hvordan der kan været gået et helt år siden sidste nytår og få helt stress over alle de ting jeg gerne ville have nået. I år er det lidt anderledes. I år kan jeg bedre følge med, jeg har opnået en hel masse af det jeg drømte om tilbage i januar; jeg har købt en lille fin lejlighed, verdens sødeste vuf og fået etableret mig en rar base på Vesterbro.

 

Året startede med et nytårsforsæt om at blive bedre til at være offline og ikke kontant have min telefon/iPad/computer i hånden, jeg gav mig selv en lille udfordring (som gik rigtig godt i starten, men så kom Frank til), jeg sagde farvel til min fine farfar og søgte sjæleterapi på Sydfyn, jeg led af mopsekuller og kunne ikke beslutte mig for om, jeg skulle have en han- eller en hunhund, jeg afslørede min beslutning og viste min lille mopsebasse frem for første gang, jeg tilbragte nogle snefyldte dage sammen med mine familie i Sverigejeg ledte med lys og lygte efter et sted at bo, jeg fortalte om at være en rigtig hyggefis og jeg stressede lidt over at skulle være alene(hunde)mor inden jeg overhovedet havde fået ham hjem, så blev det endelig tid til at hente Frank og jeg blev endelig mor til en hundebaby.

 

Jeg pakkede 4 år, 20 flyttekasser + det løse og rykkede ud af min gamle lejlighed sammen med verdens sejeste veninde, og delte nogle vigtige lektioner i flytning, jeg følte mig flad med flad på og efter adskillige weekender med flytning, maling osv. rykkede jeg endelig ind i min lille lejlighed på Vesterbro, jeg var til et smukt bryllup, jeg lærte, at jeg slet ikke var hverken sjov eller original, jeg sad på en bænk og græd kl. 9 om morgenen på vej på arbejde, jeg drømte om sommer og alle de ting jeg ville lave, Frank og jeg fik en fornemt pris og jeg var pavestolt, jeg viste før-billeder af min lejlighed, jeg sendte et postkort fra Musik i Lejet efter de bedste festivalsdage og tog en tur til Bornholm.

 

Jeg holdte ‘Hurra, jeg er flyttet til Vesterbro og er stadig 29 lidt endnu’-gårdfest med hotdogs og vaffelis og krammede en fremmed på mit badeværelse, jeg gav en status på singlelivet, fortalte om en skuffelse der var svær at give slip på og om hvordan at sætte pen mod papir hjælper mig, jeg skrev om det der med at fylde 30, jeg havde den skønneste fødselsdagsweekend med min familie og søde piger, jeg tog mig nogle efterårsfridage på landet og viste før/efter-billeder af mine lejlighedsfremskridt (gangen, køkkenet, soveværelset og stuen), jeg fortalte om en ulækker tyv, der huserede i min vasketøjskurv, jeg fik nye lørdagstraditioner, jeg savnede dem, der ikke længere er her og delte mine tanker (og planer for) om nytårsaften.

 

Rigtig godt nytår og tak fordi I læser med! ♡

Solnedgang over Ekekull

Lyserød kagepige, kagemand, kagekone, fødselsdagskage

Indretning stuen, sofa, sofakompagniet, Herman, grå sofaborde, Søstrene Grene, lyserøde puder

Frank the pug

Cupcakes med marcipan og bær

Vintage denim skirt

Kalas Kalas

Prikket kjole

Tag-selv-hotdog-bord

Grå højhalset kjole fra MbyM

Svaneke, Bornholm

Floral midi dress from ASOS

Skydebanegade

Stribet vasketøjskurv fra House Doctor

Long black cardigan from Samsoe Samsoe

Lemon ricotta pancakes

Musik i Lejet

Ludwig

Brunch hos Wulff + Konstali på Lergravvej