Små ting

januar 5, 2016 at 08:26

Frank med butterfly til nytår

{Verdens flotteste nytårsdate}

 

Årets første små ting. Vi skriver nu 2016 og hverdagen startede for alvor igen i går efter en dejlig forlænget nytårsweekend. Ovenpå juledagene var jeg mere træt og brugt end udhvilket, så de her dage har gjort godt.

 

Foruden naturligvis at fejre nytår og forsøge at overleve min utilsigtede ‘for mange cocktails med alt for meget champagne’-tømmermænd dagen efter, så har dagene gået med masser af Netflix (pt er Friends et hit), reste spisning (hej chokolademousse og verdens bedste jordbærsorbet fra nytårsdesserten), gåture på kolde januardage og små hjemmeprojekter, som f.eks. bare at få mit køkken på rette kur efter nytårsmiddagen og 1. januar.

 

Jeg har kickstartet året med at bestille en flybillet til New York og glæder mig som et lille barn! Ærgerligt den først skal bruges i slutningen af maj.

 

Jeg elsker forresten det billede af Frank og jeg. Han ser SÅ utilfreds ud, men også psyko-nuttet med sin nye butterfly jeg købte til anledningen. Han er jo verdens flotteste mops.

Vafler

 {80’er vaffelfest på jobbet}

Nytårsmiddag

{Nytårsmiddag med sushi}

Morgenmadspizza

{Verdens bedste tradition – Morgenmadspizza d. 1. januar}

Photobomb Frank

{Franks selfie bliver photobombed af sin tossede mor}