Små ting

januar 25, 2016 at 16:10

Lêlê Street Kitchen

{Spicy beef salad på LêLê Street Kitchen}

 

Sidste uge i januar, klar, parat, snart! Jeg føler seriøst, at der allerede har været 6 uger med januar allerede. Jeg er helt sikkert ovre januar og klar til februar. Så er det sagt!

 

Sidste uge var et sammensurium af store og små begivenheder. Her fylder de små oftest mest og uden dem tror jeg ikke, at jeg kunne have taget sidste uge, så pænt som jeg gjorde. Min far skulle, ret pludseligt og semi-akut, have en bypassoperation, det endte med en tredobbelt variant. For to uger siden var han rask og cyklede mountainbike jævnligt, og så skulle have pludseligt til at være hjertepatient pga. nogle åreforkalkninger, der heldigvis blev opdaget i god tid. Derudover har jeg fået en stor og pt. uoverkommelig opgave (nok mest mentalt) på mit arbejde, jeg brugte mange timer på freelancearbejde sidste uge og så skulle jeg lige tage afsked med min største lillebror, som jeg først kommer til at se igen i august. Alt i alt en yderst begivenhedsrig uge må man sige.

 

Jeg ser frem til en lidt mere stille uge, hvor der bliver tid til at komme helt ned i gear og forhåbentlig få taget til en times yoga eller to. Det tror jeg, at jeg har behov for, hvis jeg ikke skal nå at gå helt kold inden januar er omme.

Frank

{Puttehunden}

Tur til Manchester

{Så er mine billetter til polterabend i Manchester endelig på plads}

Sushi

{Spontan sushidate med min yndlings-næstennabo fredag aften}

Fuldmåne, vinterlandskab, vinteraften, sne

 {En smuk vinteraften på hundepladsen}