Nytårsforsæt anno 2009

januar 4, 2016 at 10:16

Nytårsforsæt 2009, Facebook

Kender du Facebook memories? Den der funktion på Facebook man kan sætte til at poppe op og vise dig dine Facebook-minder fra samme dag tidligere år? Det er altså ret sjovt og noget så hyggeligt at blive mindet om sjove fester, gense feriealbums (fra dengang det var en selvfølge at lægge samtlige 236 billeder fra ens sommerferie op, så alle kunne nyde godt af dem), genlæse lange korrenpondancer (som alle foregik offentligt på ens væg) og alt det midt imellem.

 

D. 2. januar poppede blandt andet dette minde frem. Jeg kom til at grine højt, da jeg så det. Jeg havde en meget teatralsk periode på Facebook for omkring 7-8 år siden, hvor jeg, meget oftere end hvad jeg har lyst til at indrømme, skrev ret personlige, tvetydige og til tider ret så passive-aggressive statusopdateringer. En af mine ‘favoritter’ var da opdateringen ‘Kathrine is so over men with feelings!’ kom op. Jeg kan desværre ikke huske, hvem eller hvad jeg refererede til, men i guder, hvor jeg ligedele skammer mig og more mig over mit Facebook-udråb.

 

I disse nytårsforsæt-dage er det ekstra sjovt at gense netop mine nytårsforsæt (med et t for meget) tilbage i 2009. Hvis jeg skulle dele et for 2016 tror jeg det skulle hedde: ‘…opgiver folk der ikke gør sig umage, at blande sprut og champagne og håbet som nogensinde at kvitte kulhydrater’.