J.U.L.E.F.E.R.I.E.

december 22, 2015 at 23:23

Jul i Tivoli

Julefrokost

Julepynt, julekulger, elg, juletræ

Honningkagehjerter

Vaniljekranse

Juletræsdetaljer

Jeg har endelig juleferie! Desværre kun til d. 28, men jeg kan lige love for, at de her kommende juledage skal stornydes sammen med min familie. I morgen tidlig står den på fødselsdagfejring med brunch for den mindste og senere julegøremål. Så kommer juleaftensdag, hvor jeg har planer om at lokke den mellemste med ned og træne (det er et forsøg på at være hellig, det er faktisk ret så rart inden det store ædegilde).

 

Vi skal selvfølgelig også se Disneys Juleshow og jeg skal fikse lidt julesalat, hjemmelavet rødkål og en julet velkomstdrink, inden gæsterne kommer. Den 25. december er heldigvis hellig i min familie, så der skal ses Netflix i stride strømme og gås ture med hundene, og d. 26. står den på familiejulefrokost hos min farmor, og så nupper jeg lige endnu en fødselsdagsbrunch d. 27. for en veninde, inden jeg skal tilbage på job d. 28. Heldigvis er det arrangeret, at den kommer til at foregå hjemmefra (i mit nattøj).

 

Jeg har en tendens til at komme lidt for meget på min tallerken, så jeg minder mig selv om, at jeg når det jeg skal og trækker vejret dybt ned i maven, når jeg har brug for en pause.