Trussetyven

november 19, 2015 at 11:15

Mopsetrusser, pug panties, trusser

Jeg skal fortælle jer en klam historie!

 

Jeg bor i stueetagen og hvis lyset et tændt i min lejlighed føler jeg lidt, at man kan se lige ind (jeg ved ikke om det faktisk passer), men det betyder, at jeg oftest vælger at tage tøjet af ude på badeværelset inden et bad og smide mit tøj ud i gangen, så det ikke bliver vådt. (Alt bliver vådt når jeg går i bad, spørg ikke hvordan men jeg har engang præsteret at få en pære til at smadre, mens jeg var i bad, fordi jeg kom til at sprøjte vand på badeværelseslampen).

 

Da jeg så en dag træder ud af badet lægger jeg mærke til, hvordan mit tøj ikke længere ligger i en bunke samlet, men er spredt ud over gulvet. Jeg samler tøjet op mærker straks hvordan mine trusser er drivvåde. Nogen har hygget sig med dem, mens andre tog sig et bad. Ad!

 

Forleden havde jeg lidt kriller i tankerne og beslutter mig for at give mit køkken en overhæling, for derefter at svine det til igen med et lille bageprojekt. Jeg er så opsulgt, at jeg slet ikke bemærker, at Frank, som ellers altid er indenfor minimum en meters afstand (og helst ovenpå mine fødder), ikke befinder sig i køkkenet. Da jeg kommer ind i stuen ser jeg straks, hvad der har holdt ham beskæftiget. Han har formået at vælte min vasketøjskurv for at få fat i én af de tre genstande, der var kommet til vask siden gårsdagens vask. Nogen har fået smag for mors trusser…(indsæt grøn bræk emoji).

 

Så han ligger bare der på sin pude og kigger op på mig med kæften fuld af mine trusser og giver mig sit famøse ‘Hva’?’-mopseblik.

 

Nu er vasketøjskurven selvsagt under skarp bevogtning og jeg smider ikke længere mit tøj i gangen når jeg går i bad, så trussetyven ikke kan slå til igen.

Tags: